Lördag. Taggad.

Idag gäller det.
Partykryssning med företaget 118800 !
TAGGA !
Fett kul, jag ser fram emot detta.
Hej TAXFREE, här kommer jag !

Igår var jag och kollade på 3 om jag kunde förlänga mitt abonnemang och få en iPhone 4S, men jag kunde inte förlänga det förrän om ett halvår, och om jag ville göra det nu, så kunde jag ju punga ut ca 5000 kr för det, och då väntar jag faktiskt hellre än att jag går och gör det helt i onödan och kan köpa andra saker för de pengarna, så det sög ju ltie faktiskt, om jag får säga så.
Men, men. Jag har iaf gjort en skadeanmälan på min telefon så jag väntar bara på svar för det, och så antingen lagar dom den eller så får jag en ny iPhone istället, och att jag sedan kan ta och fixa en 4S om ett halvår typ. :)

Sen efter jag, Fredrik & Erica var där så gick vi över gatan över till PizzaHut, och körde en buffé där fär 98 kr.
Så fråagde även hon servitören om vi ville skänka en peng till hungriga barn.
& det stog på skylten att om man skänkte en tia så skänke PizzaHut en tia också. Rätt snällt.
Så vi tre skänkte en tia var. :) Och jag har aldrig gett bort pengar till välgörenheter, men det gjorde jag igår, och jag blev så glad själv.
En god gärning så att säga. :)
Tog även kort på kvittot, så står det "Gåva FN".

Och idag sitter jag på jobbet, jobbar 8-17, men kom en halvtimme sent, dålig som jag är emellanåt. :P Haha, men det gör inte så mycket, jag var så sjukt trött imorse ändå. :P

Men nu är jag på jobbet iaf. Det är ju huvudsaken.
Och jag är SÅ TAGGAD inför ikväll.

Men nu ska jag fortsätta att spela Betapet med Jessie. Och sedan läsa lite andra bloggar.

Over and out !


Ending.

soon it's ending of the day
could i be more happy
?

i'm so tired
just want to sleep
for a whole week
or more



Morrn Morrn.

http://www.gratisskraplott.se/

Gå in och fixa dig en gratis lott du också !
Det har jag gjort !
Alltid lika kul med en vinstchans ! :)


Sitter på jobbet, kör racet 7-12. :) Sen äre lunch som gäller med baby och Erica. Lite mysigt sådär.
Imorgon drar vi på kryssning med företaget. Fett skoj kommer det bli. Ser verkligen fram emot det.
Gick dock hem tidigare igår. Mådde verkligen inte bra igår, och vet inte vad det var. Magen är kaputt iaf på något vänster. Men det har den varit de senaste 3 åren typ. Vilket suger fett mycket och är väldigt jobbigt emellanåt.
Men som tur är så har jag ju fina baby som hjälper och tar hand om mig hela tiden.
Det älskar jag !

Och baby har fått jobb nu också, äntligen. På mitt jobb.
Så nu är han också informationsmäklare på 118800.
Han blev väldigt glad över att han fått jobb, så länge som han väntat.

Jag var även på en intervju på Manpower häromdagen också. I onsdags. Så nu väntar jag bara på svar därifrån. Får förmodligen ett nästa vecka. Rätt nice !
Dock är jag lite fundersam på vad hon sa för dag som dom skulle öppna den nya butiken. (?) För jag ska på kryssning den 10 november. Men en liten röst i min hjärna säger att det var typ 14 november som dom skulle öppna den.
Ja, jag vet inte, jag får ta och kolla upp det. Annars får jag väl försöka få lite ledigt just de dagarna som jag ska på kryssning och fira baby, då han bli "glasbutiken"-myndig. Dock är ju även Systembolaget kallat Boa, Gröna Skylten mm, och allt vad det heter. Haha. Folk har så underliga namn på allting.

Känner att jag är väldigt glad idag också.
Känns väldigt skönt.

Men nu ska jag ta och fortsätta läsa lite bloggar som jag följer på bloglovin.

Underbart tidsfördriv,
om man säger så !

Over and out !



Mitt hår var så fruktansvärt älskvärd denna dagen.
Juni 2009.

Söndag.

Hejhej !

http://fashiontwisted.com
Var med och tävla ! :) Lätt att vara med :)

Sitter nu på jobbet, tänkte faktiskt att man kan ju glida runt och kika på andra bloggar och vara med i deras tävlingar och se om man vinner något, just for fun, liksom :)
Hade ju inte varit helt fel !

Har faktiskt kommit underfund med att jag faktiskt kan leva utan pengar en hyfsat lång tid. Jag får ju lön på tisdag, (så fucking jävla skönt) , men jag har ändå klarat mig på -9 kr i en och en halv vecka nu. :)
Dock så har jag ju bott hemma hos Fredrik under den tiden, men ändå. Jag har klarat mig. :)

Är så sjukt trött idag också. Jobbar 8-16, en skön söndag, men är bara så trött. Hade bara velat ligga kvar i sängen egentligen. :)

Igår vart jag så fruktansvärt frustrerad. Datorn fuckade upp telefonen typ, och jag var tvungen att göra en helomställning av den, så att den blev likadan som när jag hämtade ut den, dvs "ny".
Mina bilder var borta, (de som jag tagit de senaste 3-4 månaderna), och endast de gamla var kvar, mina nya kontakter hade försvunnit, hela kalendern var tömd och anteckningarna.
Fan, jag borde ta och göra en jävla säkerhetskopia fan varannan dag eller varenda vecka. Ifall något sådant här skulle hända igen. Hua, så min morgon var helt jävla förstörd. Så jag gick och duschade, täppte igen hålet i badkaret och la mig ner och tog ett bad. Låg där och andades ut alla frustrationer och bara lät tankarna skena iväg.
Sen när jag går ut ur duschen till rummet för att klä på mig, så är det vatten i hela köket. :S Då hade det blivit stopp i avloppet, och sen hade det runnit ut en pöl i hallen, men värst var ju i tvättstugan då det var fullt med vatten där.
Typ, "hej fuktskador ?"
Det var SÅ inte okej.
Fredrik vart ju såklart bitter över det, så ringde vi Spolia, som skulle fixa röret. Han kollade lite, sen ringde han ett samtal och åkte sedan därifrån. Vi liksom bara "öh ?".
Ska vi liksom inte få veta vad som händer, varför han bara drog ? Så där stog vi och bara och glodde och såg ut som fån. Eller ja, vi satt rättare sagt ner i soffan, men ändå. :P Typ samma sak.

Har tänkt lite också, och som en hel del vet, framför allt jag, så är ju inte det min starka sida.
På saker, vänner, personer, resor, jobb, och allt vad det heter.
Och har kommit fram till att jag faktiskt är lycklig. :)

Sökte lite jobb häromdagen på arbetsförmedlingens hemsida, där jag har varit medlem det senaste halvåret bara, och fick ett svar iförrgår om att jag är bjuden till en intervju på onsdag.
Dock ska jag ha med mig referenspapper, och telefonnummer och sådant, men funderar på om jag ska boka av det och fråga om det finns en dag veckan därpå istället, så jag kan hämta mina papper hemma ?
Som sagt så har dom ju stängt av pendeltåget mellan Stockholm C-Bålsta , och jag bor på hållplatsen innan Bålsta, så dom har satt in ersättningsbussar, och dom tar ju ca 2 timmar. Vem är sugen på att liksom åka 1,5 timme extra egentligen ?
Inte jag iaf.
Det räcker med att jag får ta bussen hem efter en fest, och den tar liksom 1,45 timme. Hua !

Men jag ska få ett papper och referensbrev på att jag jobbar här på nummerupplysningen inför intervjun iaf. Rätt skönt ! :)

Och sen blev det inget med Jack & Jones.
Helt omöjligt att få tag på han som gav mig jobbet också. Skulle skrivit under papper, men det hörde han aldrig av sig för heller.
Usch, en del människor alltså. Och jag som blev så jävla glad över det. :(

Men nu ska jag ta och hämta lite kaffe för att pigga upp mig själv, även ett glas med C-vitamin, känner att jag behöver ha det. :)

Over and out !



En av mina abolut
favoritbilder !

Morrn !

Tävla om Ugglehalsband , värt 100:-/styck. Klicka på länken och kika på facebook !
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=235491876504911&set=a.176888899031876.64536.157699167617516&type=1&theater

Sitter på jobbet, skulle jobbat 7-12, men kör 7-18 istället. Kör lite extra pengar in till lönen :) Fuck nice !
Och om 8 dagar åker jag med företaget på kryssning 29-30 oktober.
Och sen 10-11 november åker jag på gaykryssning med Baby, Barbie, Jennta, Danni och många fler ! :) Kommer bli fett skoj ! :D
Jag ser fram emot det väldigt mycket !

Idag skulle jag blivit masserad efter jobbet utav Ida, en tjej som jag jobbade med på McDonald's. Mycket underbar och snäll kvinna det där som vill mig väl. :)

Åh, lönen kommer på tisdag också ! Kunde det vara bättre eller ? Jag behöver verkligen pengar också !

Sen blev det inget med Jack & Jones, är lite sur över det, jag som verkligen ville ha det där jobbet. :(

Men ja, det är ju bara att söka och söka liksom tills man får ett. Sökte jobb igår, ungefär 6-9 stycken, och det är ju ändå något :) Så får se vad som händer. :) Hade ju varit skoj med lite nytt och färskt. Dock började jag ju på nummerupplysningen för typ en månad sen drygt, men det hade varit roligt med något mera.
Jag är ju lite av en arbetsnarkoman. Haha, jag brås på min kära mor. :) <3

Som sagt så kom ju mumin & papi med min efterlängtade säng !
Har sovit på luftmadrass sen i början av juli. Och det har ju inte varit så jättebra för min rygg heller liksom, och jag som inte har så himla bra rygg heller. Hua !

Men nu ska jag ta och spela betapet med en kollega.

Ha det bra !

Over and out !



När jag var tvungen att snagga av mig håret för att det var
färgat alldeles för mycket.
Och sen saknar jag den tröjan,
jag undrar vart den tog vägen ?

God kväll.

Sitter på jobbet, har jobbat sen 14.00 och slutar 21.30. Det går lite segt nu, men försöker fördriva tiden med att läsa massor på Facebook, spelar Wordfeud och lite Betapet.
Borde ta och införskaffa mig korsord till på fredag. Då har jag bokat in mig på ett extrapass och kör 07-20. Dock kanske lite jobbigt, men det ger lite extra pengar sen. Får ju lön samma månad för de dagar som jag arbetar. Så från lönen till nästa lön , om ni förstår hur jag menar ?

Och nu har jag precis pratat med en äldre tant som satt och prata så högt så jag är nästan halv döv. Hua, fick sänka till lägsta nivå på telefonen och ändå hördes hon lång väg, gudars.

Over and out !


God Eftermiddag.

Sitter nu på jobbet, as usual. Ska jobba 15.30-21. :) Och ska även jobba med Jessie ikväll, i love that woman ! :)

Fixade även iordning min telefon idag, skulle installera det nya med iphone men det gick inte så bra, så allting försvann på telefonen och så är jag tvungen att leta upp allt i AppStore, känns ju verkligen kul ! NOT !
Är lite smått irriterad över det, men det löser sig. Kan ju göra det medans jag jobbar, och tar emot samtal. :) Ett litet tidsfördriv så att säga.

Och sen som grädden på moset på detta, så ska dom ställa in pendeltåget, mellan Stockholm C-Bålsta, 20/10-25/10. Och jag bor på hållplatsen innan Bålsta.
Så jag kommer bo hemma hos Baby, från och med igår till ja, den 26e då helt enkelt. :)
Dock har jag ju ingenting emot det, jag är ju så kär i han ändå så det är lugnt :) Kanske blir ännu mer kär när jag "bor" med honom ? Who knows ? ;)

Underbara han ! <3

Men nu ska jag ta och leta runt i AppStore efter mina appar. :)


Over and out !



Saknar min lillasyster <3

Good morning.

Sitter på jobbet, kör 8-15 idag.
Skulle ju skrivit på kontrakt för Jack & Jones i torsdags, men han som jag skulle gjort det med, har inte hört av sig, inte ens idag. Vilket jag tycker är väldigt skumt. :S
Säger att jag får jobbet, men sen inte dyker upp själv för att skriva under kontraktet och det liksom. :S
Jag ska ta och försöka ringa människan sen, för det är ju inte kul att bara påstå saker och ting heller, jag hade ju sett fram emot detta också. Blä !
Blir faktiskt lite småirriterad.
Men tänkte att jag ska ta och gå till andra Jack & Jones butiker och kika, så fort jag slutat, och lite andra butiker.
vill verkligen känna den stressiga julrushen pulsera i min kropp. :) Haha ! Lät lite cepe, men, ja, jag älskar stressen, förutom från McDonald's, där jag känner att jag jobbade alldeles för länge. Gudars.

Jag vill ju ha kvar mitt jobb här, och tänkte ha det som extraknäck. :) Och dom har ju inget emot det, vilket känns alldeles förträffligt. :)

Jag drömde en väldigt konstig dröm imorse. Jag skulle gå upp, men som vi alla vet så vill ju alla znoosa hela tiden också, och jag drömde ju såklart att jag och mina vänner inte hade bråttom någonstans att vi kunde ta nästa tåg, och nästa tåg. :P Haha !
Så baby frågar om jag inte ska gå upp snart, och så kollar på klockan så är den 7.06 och tåget går 7.23. Så jag sket i att äta frulle och duschade istället, kände att det var lite viktigare. :P Haha !
Men jag var på jobbet i tid, så bra som jag är ! ;)

Men nu ska jag luta mig bakåt och fortsätta ta emot samtal här. Känns bra. Och bara 5 timmar kvar. Mums !

Ha det bra !


Over and out !

Hej !  Nu har jag då startat en blogg, och kände att det skulle kanske vara bra. Skriva av sina känslor och bara få saker och ting ur sig.  Så hoppas ni får en trevlig läsning, eller hur man nu ska säga.    Människor.  Vad är det för fel på människor ?  Varför är dom flesta människor skitstövlar ?  Varför kan man inte lita på folk ?  Så att man bara kan prata av sig ?  Folk ljuger.  Dom ljuger så fruktansvärt mycket.  Jag har förlorat tilliten till folk. Det funkar inte i längden att hålla på så som folk gör.  Säger att man kan lita på dom, och när dom fått reda på såpass mycket så förvandlas dom helt plötsligt till glappkäftar. Jag gillar det inte alls.  Det är nog därför man får panikångestattacker. För att man samlar på sig såpass mycket, och sen har man ingen att prata med, någon som man kan lita på till 100%. Varför är det så ? Varför gör folk så som dom gör ?  Varför ?    Jag har svårt för att lita på folk, för det som jag har fått gå igenom i mitt långa liv.  Sanningen.  Sanningen är hård. Men det behövs höras.  Varför ska det vara så svårt för att lita på folk ?  Varför kan dom inte bara hjälpa en ?    Och detta är mitt första blogginlägg, och det börjar deppressivt, men vad är saken med en blogg till ?  Få ut känslor.  Tankar.  Saker och ting.  Men inte precis allt.  Men det mesta kan åka ut, så har man inte så mycket som kretsar omkring i huvudet.    Det känns lite bättre nu.  Det är väl något som är bra.    Hoppas ni kan ha en trevlig läsning, även i det mörka hörn.    Ha en fortsatt trevligt kväll.    Over and out !

Älskar denna bilden !

Gött mos !

Ville bara säga att jag fick tag i min nya chef på Jack & Jones ! Påskrivning av kontrakt klockan 19 ikväll !
Could i be more happy ? :D

Denna bilden tog jag på min 18 årsdag när jag,

mamma och mina småsyskon hade varit ute och

ätit på en restaurang i Lidköping.


Tidigt arbetsmorgon ?

Känner mig lite småseg idag, eller ja, rättare sagt fett seg. Började 8.30. & slutar 16.30. Är trött. Kunde inte riktigt somna igår, och så sov jag ju utan baby också, och det har jag inte gjort på typ en vecka eller så. :P Haha !

Och idag kommer min säng med mamma & pappa, och jag kunde inte vara gladare ! (y) :D Så nu slipper jag sova på en luftmadrass också, fett skönt ! :) Och så slipper jag ha ont i nacke och rygg liksom, inte så bekvämt om man säger så. :)

Sen häromdagen la jag ut alla bilder på de senaste festerna också, rätt skönt så slipper folk tjata. Har även två videos ute också, borde ta och lägga ut från Dragshowen på Paradise i Slussen/Gula Gången också, för dom är roliga. :)

Har lite magont idag också, lite segt sådär.
Sitter dock och läser 'Hänt Bild' också,  så jag kan fördriva tiden lite & så självklart spelar vi Wordfeud. Beroendeframkallande så det skriker om det, inte okej, eller ?

Men nu ska vi ta & läsa & spela lite mera och låta tiden springa på. Lunchtime vid 14. :) Fett nice !

Over and out !



Fett gammal bild dock, men den är fortfarande lika snygg som förr. :)

Woop Woop !

Kunde jag ha världens bästa föräldrar ?! Dom åkte till Göteborg idag, och hämtade min säng hemma hos Jessica, som dom kommer ta hem till sig över natten och sen tar dom med sig sängen och åker upp med den till mig i Kungsängen. :)
Jag blev så himla lycklig ! :D Så ni anar inte !
Hujedamig !

just nu sitter jag på jobbet, slutar om 1 timme och 55 minuter :) har jobbat sen 14. rätt skönt att tiden har gått såpass snabbt idag :) Och det gör nog den sista tiden också.
och imorgon ska jag förhoppningvis skriva på kontraktet för min anställning på Jack & Jones som jag ska börja på 1 november. :) Rätt skönt.
Får bara hoppas jag får tag i människan som har anställt mig liksom, vore ju bra. Haha.

Dom ska även stoppa pendeltågstrafiken mellan Bålsta-Västerhaninge mellan 20-25 oktober (om jag fattat det hela rätt) , så då betyder det att det kommer vara busstrafik under den tiden. :P
Men jag kommer att sova hemma hos baby under den tiden, för jag kommer sova hemma hos baby under den tiden, får bara försöka kirra pengar så att jag kan handla dit, eftersom att jag har råkat komma back 9 kr på banken, och det suger verkligen getpung.
Men ska nog får pengar av min tjejkompis imorgon för kryssningen och sen utav en annan tjej om hon vill följa med. :) Rätt skönt att få cash när man betalat för andra. ;) Haha.
Så jag kommer ju ha lite cash, dock vore det bra om jag fick dom väldigt snart, då jag behöver handla lite käk. :P Höhö.
Men matlådor har jag som jag kan ha till jobbet iaf, så det är lugnt.

Sen vet jag inte vad jag ska skriva mer, kanske kommer senare. Eller imorgon.

Har även fixat bloggappen till iphonen också, så då kan jag blogga vart jag än är. ;) Haha, kanske börjar bli en bloggnörd också ? Who knows.

Jahopp !

Då ska vi fortsätta jobba lite, vilket jag gör hela tiden.

Ha det bra så länge !


Over and out !


och igen. :)

Och så fick man sluta 1,5 timme tidigare idag, känns väldigt skönt :)
Undra vad man ska göra hemma ? Städa mera ? Dock gjorde jag det igår. Eller ja, jag dammsög och plockade unda och bäddade rent i sängen också.
På ett sätt vet jag inte om jag orkar gå upp tidigt imorgon för att tvätta, och jag hoppas också på att tvättiden är imorgon. :P Haha.
Väldigt stora ilandsproblem som jag har.

Och sen vet jag inte vad jag ska blogga om heller, då min hjärna halvt sover.
Dags och sluta blogga för idag och återkomma imorgon :)

1 timme och 28 minter kvar drygt :)
Men ska hem till baby och sova så jag struntar i att tvätta och bokar en ny tid istället :)

Over and out.


God eftermiddag !

Sitter nu på jobbet, börjar 15.30, är lite smått seg men det är man väl alltid. Får lägga mig tidigt ikväll, ska ju upp runt halv 10 för att tvätta, dock kommer det inte ta så lång tid, för har inte så mycket att tvätta heller :) Rätt så skönt.

Baby är den finaste människan på denna jord. Han är så gosig, mysig och bara så jävla underbar. Han gör mig så lycklig och hel.
Trodde inte att någon kunde göra något sådant som han kan göra, för det är det bästa som finns.
Och han kan baka, laga mat, göra mig lycklig och få mig att sova som en jättebebis.
Ingen är så bra som han !
Myspelle !


Over and out !

Godmorgon.

Lite jobb kanske. Lite segt när man är trött och ska jobba sjukt länge, eller ja, drygt 8 timmar. Men ändå. :) Haha !
Egentligen ville jag inte gå upp från sängen imorse, utan bara ligga kvar breve baby och somna om. Hade varit mycket mysigare än att gå upp och sega till duschen och sedan gå i rask takt till Roslagsbanan, som jag nästan trodde att jag skulle missa men vilket jag inte gjorde.

När jag väl kommit till Stockholm Östra, vid Tekniska Högskolan, så är det 3 minuter kvar till bussen går till jobbet. Jag är stressad, men ser att det står två flickor och delar ut Vitamindrycker, vatten med smak, antingen Tropisk Citrus, Svartvinbär eller Apelsin.
Trodde jag skulle en snabbt, men fick faktiskt stå och vänta, och hon stog åt samma håll som hennes väninna som också delade ut sådant.
Hua, man kan faktiskt dela på sig. :P

Baby
I feel a lot of feelings
You make me happy
Believing
You are so wonderful to me
For me
No one make me as happy as you do
You are my everything
Send "Everything" ringtone to your cell
Find me here
And speak to me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place
Where I find peace again
Cause you're all I want
You're all I need
You're everything, you're everything
To me

Jag älskar dig ! <3


Nu ska vi ta och jobba vidare. Det har tagit mig, ah, ungefär en 50 minuter att skriva detta, med tanke på att folk ringer hela tiden, haha. :)
Och så ska jag snart ut och röka med Maggan också.
Kanske man egentligen ska ta & sluta röka ? Jag röker ju inte så ofta ändå.
Ja, jag ska ta & bestämma mig snarast :)
Feströka kan man ju alltid göra, socialt. Men kanske inte annars ?
Ja, men det märker vi. ^^

Ha det bra så länge !
Ska ta och kolla lite på 'Partaj' med Christine Meltzer på kanal5play.
Love it !

Over and out !


Hej igen !

'what goes around
comes around
i want to believe'


Sitter och läser lite i min blogg, om allting som har varit och mående och sådant dära, jag känner verkligen det dära, på ett sätt hemskt, men ändå tråkigt .. Att jag inte gjorde något då egentligen ?
Dock är det väl likadant nu, men jag mår ändå bra, på något sätt.
Det är nog bara för att jag har världens finaste människa i mitt liv.

Han hjälper mig väldigt mycket, han tror på mig, han vill veta, han är ivrig till att hjälpa mig.
Kunde det finnas en finare människa ?

jagt hatar mig själv ibland, för att jag inte har tillräckligt med självbehärskning, usch och fy på mig.

och nu bloggade jag igen , undra varför egentligen ?

over and out.

Tjolahopp !

Happ, då tänkte jag ta & blogga igen, om vad vet jag inte, men kände suget lite efter att bara skriva lite.
Numera bor jag i Stockholm, (för de som läst min blogg och undrat) , inte för att jag tror att det är många som läser, men man kan ju alltid hoppas. :)

Jag har äntligen klippt navelsträngen till McDonalds, lyckades äntligen :)
Jobbar numera som informationsmäklare på 118800 :) & ska förmodligen även börja jobba på Jack & Jones i Sergelarkaden :)
Känns helt okej faktiskt !

Och sen har jag även fått världens bästa pojkvän ! Fredrik.
Han får mig att må så fruktansvärt bra, som att leva på moln !
Han är det finaste som finns ! <3

Tackar Danni av hela mig för mötet med han ! :)

Och nu sitter jag på jobbet och försöker fördriva tiden, började klockan 18 och slutar imorgon bitti klockan 08 :) Haha, fetingpass, men det är bra med pengar sen, och jag behöver införskaffa mig lite extra cash till gaykryssningen som är den 10 november.

Idag är jag nog den lyckligaste pojken i världen ! (y)

Pussokram !

RSS 2.0