20130529.

Godmorgon.
Sitter på jobbet, skulle jobbat 06-14, men så behövde de hjälp i eftermiddag och kväll, så kör 06-19. Tänkte att lite cashflow skadar väl inte när man för en gångs skull ska ha lite semsterdagar i sommar. :) Har ju alltid jobbat alla somrar hela tiden, så tänkte att jag faktiskt ska unna mig lite semester nu.
 
Idag händer dert inte så mycket, ska ju bara jobba, och sen ska jag ringa min väninna Tea, som jag ska bo hos i Göteborg nu under West Pride. :D Kommer bli fett awesome. Har inte varit på West Pride nu på två år, så det är dags att fara dit nu tycker jag. :)
Så detta ser jag fram emot !
 
Så imorgon bär det av till Göteborg. Dock suger det att SJ har så hiskelit dyra biljettpriser. Förstår inte varför de ska ha så dyra priser då de vill att man ska åka mer kollektiv trafik och värna mer om miljön etc etc.
Helt befängt,
 
Jaja, det är väl så det är med detta Sverigre.
 
Men nu ska jag fortsätta jobba här :)
 
xoxo !

/Boo.

20130525. - Fredag natt / Lördag morgon.

Godnatt/Godmorgon.
Sitter just nu på jobbet, och kom fram till att det är sjukt längesen jag skrev.
Över ett halvår minst kanske. I dunno.
 
Jobbar fortfarande kvar på nummeupplysningen, dock är det bara fredagar för tillfället, och även ett och annat extra kvällspass/helgpass när tiden passar in.
Har börjat jobba som bagare på Coop, i februari i år. :)
Och nu har de sommarstängt för att de ska bygga om, men är tillbaka där i september igen.
 
Sen är jag fortfarande tillsammans med Fredrik. Firar två år i augusti.
He's the love of my life.
This is our story, and we'll share it someday.
Only time will tell.
 
Och vi bor fortfarande kvar i den lägenheten som jag lagt upp bild på i något tidigare inlägg, men har planer på att flytta till en större. :) Känns ju bättre att ha en tvåa istället för en etta på två personer. Men det tar vi när det kommer, och tiden känns rätt.
 
Sen har jag ju haft en del jobb emellanåt, till och från så att säga, men det orkar jag inte sätta mig och skriva ner nu dock. Är alldeles för seg för det. Haha.
 
"Mitt fredagspass" som jag har här på nummerupplysningen nu, sitter jag på en fin tid, 16.00-09.30, det vill säga 17,5 timme av massa pratglada människor som vill hit och dit osv.
 
Och nu i sommar så ska jag resa runt lite, eller ja, ska ner till Göteborg och gå på West Pride nästa helg, och paraden är 2 juni, (för de som missat det eller ej visste.).
Och en vecka efter det ska jag ner till Lidköping/Skara, och gå på min lillasysters student och träffa lite vänner som jag ej träffat på ett bra tag.
Så det ska bli roligt. :)
 
Men nu ska jag fortsätta med mina grejer här.
Så nu har jag uppdaterat iallafall. Vilket jag egentligen borde göra oftare, bara för att. :)
 
Ha det gött !
 
Xoxo
/ Boo.
 

RSS 2.0